Hvorfor jeg har lavet denne blog.

Jeg har i rigtig lang tid, ja det sidste 14 måneder, gået og spekuleret over hvad JEG kunne gøre for at få fokus på vores sundheds væsen, eller mangel på samme. Jeg har ind imellem skrevet lidt på Facebook, men følte ikke helt det var det rigtige. Så en dag for ikke så lang tid siden vågnede jeg op en morgen og tænkte BLOG. Så gik jeg og tænkte lidt over det og fandt ud af at det nok var en rigtig god ide. Der er tre gode grunde til at jeg har taget dette til mig som det media jeg vil bruge.

1. Jeg vil så gerne at der kommer mere fokus på hvordan vores tavse og svage medmennesker bliver behandlet i vores sundhedsvæsen, derfor ønsker og håber jeg at der bliver rigtig mange der følger og har lyst til at dele min blog.

2. Jeg føler at gennem at fortælle vores historie kan jeg måske hjælpe andre i vores/min situation. Min erfaring med systemet har givet mig en masse viden undervejs, som andre måske også har brug for at vide. Jeg er heldig at have et stort netværk der arbejder og virker indenfor sundhedsvæsenet, det har alle jo ikke.

3. Den tredje grunder er jo ikke helt uvæsentlig , det handler om mig. Jeg har under hele den her lange tid holdt vores historie tæt ind til kroppen, det er ikke mange der egentlig ved hvad der skete og hvordan vores forløb har været. Jeg har ikke haft så stor lyst til at dele det, men nu er det nu jeg skal gøre det, derfor.

Join the Conversation

4 Comments

   1. Jeg hedder Evald, jeg har også en kamp med Svendborg kommune. Min kone faldt for 1 1/2 år siden, hjerneblødning, overlevelse?
    Hun overlevede og fik efterfølgende en blodprop under indlæggeledelse oveni. Al hjælp kom for sent i gang. Nu er al terapi stoppet, ergo, tale og fys (hun får lidt fys, men ikke i ferien!) Jeg har svært ved at få reel hjælp, som samtidig kan være udviklende. Hendes intellekt fejler ikke noget, men hun skal støttes i rigtig meget/alt.
    Vil gerne snakke videre…

    Liked by 1 person

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: