6. Hvorfor Sigurd.blog ?

Der er flere der har spurgt hvorfor jeg har kaldt bloggen for Sigurd. Det vil jeg gerne svare på med disse billeder. Ole og Sigurd havde et særlig forhold, det var altid Ole der gav dem aftensmad og Sigurd henvendte (hvis man kan sige sådan) sig mest til Ole. Da Ole blev syg og havde været indlagt et stykke tid så blev Sigurd totalt umulig, han gik og jamrede sig hele tiden. Da Ole kom til Trekroner Rehab tog jeg Sigurd med ud til Ole flere gange, og det tror jeg begge var glade for. Derfor syntes jeg at det passede at bloggen hedder Sigurd, da jeg ikke havde lyst til at den hverken skulle hedde Lindas eller Oles blog, fordi den kommer til at handle om så meget mere.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: