8. Dagene gik.

Nu var der gået 25 dage og Ole var stadig bevidstløs og på Rigshospitalet. Lægerne ville nu gøre et sidste forsøg på at få trykket på hjernen til at fald vha en shunt . Cerebrospinalvæske er den væske som omslutter hjernen for at hjernen ikke skal støde ind i hjerneskallen, en slags stødpude. Cerebrospinalvæske bliver dannet i hjernen men skal kunne løbe ud fra hulrummene i hjernen, hvis det ikke kan bliver trykket på hjernen for stort, og det er det som sker med Ole. Shunten skal være med til at føre Cerebrospinalvæske væk fra hjernen så hjernen igen har plads til at folde sig ud. Vi ventede igen spændt på at Ole skulle vågne op, der var ingen garanti for at det ville ske, men sandsynligheden for at han vågnede op var stor. Vi ventede, og ventede atter en gang på at der skulle ske en forandring. der gik 1 dag der gik 2 dage. Planen var at Ole skulle overflyttes til Roskilde Sygehus, fordi man ikke kunne gøre mere for Ole på Riget og den fare der var for at få hjernespasmer (som bevirker yderliggere skader på hjernen) var overstået, den største risiko for dette er de første 21 dage efter en aneurisme (hjerneblødning) og de var nu overstået.

Join the Conversation

2 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: