10. Morfar for anden gang.

Louises, Oles datter, var højgravid og havde haft termin, men (nok) pga. alle de ting der var sket med hendes far gik fødslen lidt i sig selv, hvilket er meget forståeligt. Dagen før, den 10 marts, havde Ole jo vågnet op, så nu kunne Louise slappe lidt af. Den 11 marts føder hun lille Lisa, nu var hun ikke så lille enda. Jeg kørte ud til Roskilde Sygehus for at fortælle Ole at han nu var morfar til to skønne piger. Det var svært at finde ud af om Ole i det hele taget registrerede noget, selv om han havde vågnet op fra bevidstløsheden. Ole smilede og sagde svagt “ja”. På nuværende tidspunkt viste vi ikke hvor meget skade Ole havde taget af hjerneblødningen, men vi viste at begge frontallapper var skadet, så oddsen for at han kom helt tilbage var jo små, men vi håbede på at det var som lægen på Riget havde fortalt os, at selv med en stor skade kan man få mange af sine funktioner tilbage, og det kunne tiden kun vise. Håbet var stort på dette tidspunkt. Nu ventede vi bare på at Ole skulle flyttes til Geriatrisk afd. på Holbæk Sygehus, fordi sådan en afd. har man ikke på Roskilde. På geriatrisk afd. starter man sin genoptræning indtil man kan flyttes videre til et genoptrænings centre, et Rehabilitering centre. Ole havde været igennem fase 1 (den akutte fase) nu og skulle videre i fase 2, den form for genoptræning som foregår i sygehusregi. Man taler om 4 faser i forbindelse med et forløb, så nu var Ole altså i fase 2.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: