11. Situationen ændres.

Da Roskilde Sygehus ikke har nogen geriatrisk afdeling skulle Ole nu flyttes til Holbæk Sygehus.

Ole havde nu ligget på Roskilde i 5 dage, og jeg må indrømme at der var stor forskel på hvad der blev gjort rent pleje mæssigt, fra at have været velsoigneret og pæn inde på Riget så var det jeg mødte på Roskilde ikke i orden. Ole havde i de dage han opholdt sig på Roskilde ikke blevet vasket med andet end en vådserviet og barbering var en by i Rusland, tror jeg. På tredje dagen spurgte jeg ind til om de havde en barbermaskine, jo det havde de jo nok, de kom med en helt ubruelig maskine, så barbering blev det ikke rigtig den dag. Det var i den grad et sørgeligt syn at se Ole, som ALTID var velsoigneret og nybarberet (ja lige bortset fra de dage han synes han skulle have en fridag fra barbering), mit hjerte græd. Ole var på nuværende tidspunkt ikke meget vågen, han kikkede op en gang imellem hvis man kaldet på ham, og han svarede meget svagt ja eller nej, men det var svært at finde ud af om han forstod og om hans svar var rigtige. På et døgn sov han nok de 23 timer. Men for at komme tilbage til livet skulle hjerne have ro, og det får den bedst hvis den kan arbejde i søvn, hvor andet ikke forstyrrer. Jeg talte med lægen der skulle udskrive ham til Holbæk,og jeg spurgte ind til hvor meget træning Ole ville få, lægens svar var – jamen han skal have hele pakken – hvad det nu så betød fandt jeg senere hen ud af, det var ikke særlig meget, men det lød jo godt !

Nu skulle vi virkelig komme til at møde den virkelige verden, velfærdssamfundet Danmark.

Join the Conversation

2 Comments

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: