16. Desværre, endnu en krise.

Ole har nu fået antibiotika og er ved at være rettet op hvad angår lungebetændelsen, så vi tænker at nu er vi på rette vej igen. Desværre går det ikke særlig mange dage førend man opdager at Oles natrium er for lavt, med et for lavt natrium niveau i blodet kan man blive skadet i hjernen, man kalder symptomet for SIADH. Natrium i blodet må ikke være under 125, bevæger vi os ned under 121 og længere har det store konsekvenser , Oles niveau var 120. Han sov meget tungt og var ikke særlig kontaktbar i mange dage. Ole blev sat på væskereduktion for at forhøje niveauet, det er sådan det fungerer. Han fik stadig sondemad, ingen væske gennem munden, prøv at forestille jer at ikke have fået en dråbe væske gennem munden i snart 3 måneder. Før hans Natrium faldt sagde Ole “jeg vil hjem” og kunne også genkende billeder fra vores stue og køkken. Han havde også begyndt at bevæge sine hænder lidt og derfor fik han en lilla elefant “Hafferlaf” som han kunne bruge til at få mere bevægelse i fingrene. I mange dag var Ole nærmest borte fra omverden, han reagerede ikke på noget. Nu begyndte lægen at tale om at når Ole var stabil igen skulle han på Trekroner Rehab i Roskilde. Jeg var svært modstander af dette, da Trekroner i lang tid haft et meget dårligt ry, lægen syntes jeg skulle derud og kikke og han lavede en aftale med en af de ansatte derude, så det blev jeg jo mere eller mindre tvunget til at se på. Den dagen jeg var derude lugtede det som om hele afdelingen havde fået Roskildesyge, ingen god oplevelse. Ole vågner langsomt op af sin dvale, men han havde dårlig kommet tilbage førend han fik en ny lungebetændelse. det var virkelig op ad bakke.

Jeg bliver også her nødt til at indrage lidt økonomi, for det var ikke nok med at Ole var syg, nu skulle der også skabes økonomiske problemer.

Jeg havde året før blevet opereret i min ryg, og det var ikke gået som forventet, jeg fik problemer med min venstre fod, koblingsfoden, og svært ved at komme ind i en lav bil. Ole og jeg havde i januar derfor besluttet at købe min søns bil med automatgear og høj indstigning, MEN vi havde ikke fået skrevet papir/aftale på dette, vi havde kun en sms Ole havde skrevet til min søn dagen før vi aftalte købet. Hvor ofte skriver man papir mellem familiemedlemmer? Nogle af pengene skulle komme fra salg af Oles bil og fra en opsparing Ole havde. Jeg troede i min naivitet at jeg måtte hæve de penge som skulle bruges, derfor skriver jeg til Statsforvaltningen (som det hed sidste år) og beder om at få lov til at hæve pengene.

Til dette hører, at hvis vi havde haft en “Fremtids fuldmagt” havde dette ikke været nødvendigt.Så endnu engang sørg for at få lavet en Fremtids Fuldmagt.

Men nej det måtte jeg ikke fordi der ikke forelå nogen skriftlig aftale, sms og mundtlige aftaler gælder ikke hos Statsforvaltningen. Jeg havde i den grad brug for den bil, da jeg 5-6 gange om ugen kørte til Holbæk, det var de ligeglade med, de mente jeg kunne tage bussen. Jeg ankede selvfølgelig.

Join the Conversation

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: