23. Tiden går, sommeren går.

I august 2017 var der fuld sving i malerpenslen i Vollerup/ Kalundborg.

Den tiden husker Ole ikke mere, men vi kæmper videre for at han skal få mere avanceret træning. August måned 2018 starter med en indlæggelse på Holbæk Sygehus fordi han har trukket i sin sonde, så den var røget ud 6 cm. Igen en akut tur på sygehuset for mig. Ole kan jo ikke svare for sig selv, så det kræver at jeg er til stede og kan svare på de meste vigtige ting ift. hvordan Ole plejer at reagere og hvad han kan og ikke kan, og håbe på at de lytter. Jeg har mange gange stået med følelsen af, at der ikke bliver lyttet eller taget hensyn til Oles tilstand, der bliver heller ikke altid noteret, det som jeg brugt tid på at oplyse personalet om. De kan finde på at ringe dagen efter for at spørge personalet på Rehab. om de ting jeg forklaret dagen/natten før.

Da der som oftest var/er hurtig udrykning når Ole bliver indlagt kræver det jo et transportmiddel for mig, så alt i alt er jeg jo afhængig af en bil jeg kan køre. Som følge af min ryg operation i august 2017 kan jeg ikke bruge en bil med lav indstigning og alm. gear. Ole og jeg havde blivet enig om at købe min søns bil allerede i januar måned 2018, inden Ole blev syg og aftalt overtagelse i marts. Jeg overtogt bilen den 10 marts og skrevet til Statsforvaltningen om frigivelse af de penge som Ole og jeg havde aftalt at betale som delbetaling for bilen. Jeg havde fået afslag fra Statsforvaltningen tre gange, til trods for at jeg forklaret situationen hver gang, nu lå den begæring hos Civilstyrelse. Dette var min sidste udvej for at kunne få de penge som vi havde blevet enig om. Da jeg talte med Statsforvaltningen den sidste gang fik jeg til svar “Går der ikke busser?” …… For at være der for Ole 24/7, som det ofte kræves , når jeg bliver ringet op kl. 24 om aftenen og skal køre til Holbæk, Køge eller Roskilde går der ingen busser. Når jeg er der for at hjælpe og støtte Ole i hans genoptræning duer det ikke at skulle være afhængig af bus. Det næste er at jeg pga. min ryg ikke kan tåle at køre i bus, de tager ikke hensyn til dårlige rygge.

Havde vi været fornuftige og vist hvad det ville betyde at have lavet en Fremtids Fuldmagt havde jeg ikke stået i denne situation. Vi troede jo at det var nok at var gift.

Join the Conversation

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: