24. Ole bliver træt.

Ole har altid været den tålmodige og omsorgfulde, især overfor børnene. Han har brugt mange timer sammen med mine børnebørn. De to mindste, Fredrik og Storm, kan desværre ikke huske Ole som rask, hvor han var der for dem, han var den bedste legeonkel. I starten af Oles sygdom sad de ofte og kikkede ud af vinduet og ventede på at Ole kom gående, men nu er de vandt til at vi besøger Ole et sted hvor det ikke er hjemme hos farmor . Cirkeline derimod kan huske Ole som den der sad ude på legepladsen og fik sin smøg og kop kaffe. Hun siger ofte- Ole lærte mig at cykle, det husker jeg-.

Resten af august måned  holder Ole sig rask og får trænet . Desværre så stopper fyssen,ergoen og hans kontakt sygeplejerske på Rehab. Nu skal Ole igen stifte bekendtskab med nye terapeuter og ny kontakt sygeplejerske. For Oles vedkommende er det absolut et minus at der hele tiden bliver skiftet personale, ikke kun pga. Trekroner skal have ny personale, men hele tiden et skift mellem Rehab og Sygehus, plus hans infektioner som også sløver ham.

Det var meningen at Oles GOP (genoptræningsplan) skulle revurderes i august måned iht. den aftale der var gjort ved hans udskrivelse fra Holbæk Sygehus.

I den GOP som var lavet fra Holbæk Sygehus i maj måned stod der at Ole skulle have Basal Genoptræning, dvs. genoptræning på det absolut laveste niveau, og at han ikke skulle være på Trekroner mere end en måneds tid for vurdering og visitation til permanent boende, altså Plejehjem. Denne afgørelse bliver jeg først bekendt med i august måned. Dette er kun en af mange gange hvor jeg bliver ”holdt udenfor”, til trods for at jeg har og er en så stor del i hele Oles forløb.

Heldigvis så er de kompetente nok på Trekroner til at finde ud af at Ole godt kan trænes på et højere niveau, så de kæmper videre efter den første måned. Det går stille og roligt fremad i den periode.

Så sker det, Ole bliver mere og mere træt og sløv og der er ingen der helt forstår hvorfor.

Det ender med endnu en indlæggelse på Holbæk Sygehus den 15 september, denne gang i næsten en måned. Igen er jeg ”indlagt” på Holbæk Sygehus for at passe på Ole.Han kommer tilbage på Rehab den 9 oktober.

Man har ikke kunnet finde ud af hvorfor Ole gik i stå, ej heller den kirurg på Riget som opererede Ole den dag i februar kunne give en forklaring på dette.  Men Ole ”kommer tilbage” og er mere vågen igen.

Nu er personalet skiftet ud på Trekroner, så der er igen nye ansigter at forholde sig til. Da Ole kommer tilbage på Trekroner er der placeret e’n mere på hans stue, selv om der var lovet at Ole skulle have enestue fordi det var vigtig at han ikke blev udsat for den uro det kan blive med flere på samme stue. Det endte med at jeg , en af mange gange, brokkede mig over tiltaget. Personen bliver også flyttet til en anden stue, så Ole igen har enestue.

Endnu en kamp er veloverstået.   

Join the Conversation

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: