25. Afgørelsens time, spor 3.

Nu er vi inde i efterårsmåneden Oktober og Ole er tilbage på Trekroner. Der har i løbet af September måned været udskiftning af personale hele vejen rundt. Heldigvis så havde han stadig sin kontaktperson, som han haft fra start af.

Nye ansigter, nye måder at træne på, betyder for Ole at han går lidt i stå, det er så vigtig for Ole at han føler sig tryg. Hvis Ole ikke er tryg ved omgivelserne, ”læner” han sig rigtig meget op ad mig. Han svarer ikke rigtig når han føler sig utryg, så kikker han på mig og forventer at jeg svarer for ham, ja det er sådan jeg oplever det.

Det er jo ikke kun Ole der skal føle sig tryg og finde ud af hvordan det nye personale fungerer, det kræver også at jeg gøre det. Jeg ved godt at jeg er/har været ret skarp overfor personalet, og mange gange måtte jeg sige undskyld, men magtesløsheden har tvunget mig op i et hjørne når tingene ikke har fungeret optimalt.

For mig har/er det utrolig vigtig at Oles nuværende tilværelse og liv er værdigt og indholdsrigt.

Ole begynder så småt at vænne sig til den nye personalestab, som er omkring ham nu. Træningen og Oles vilje til at komme videre går støt fremad,og hen er nu tryg igen.

 Personalet har også fået forståelse for hvorfor jeg råber op en gang i mellem, og respekterer at jeg gør det, jeg gør det jo ikke for at være en ”Bitsch”, men for Oles skyld.

Så kom endelig dagen, 5 november 2018, hvor Ole og jeg skulle til Holbæk Sygehus for at tale med Overlægen på Geriatrisk klinik. Ole skulle vurderes om han kunne komme til CNN for yderliggere, og mere avanceret træning.

Vi/jeg havde hørt så mange positive ting om CNN, Center for Neurorehabilitering Næstved, så jeg var meget spændt på om Ole var ”god nok” til at komme derned, det skulle være så godt. Alle havde rost det til skyerne, tja jeg skulle desværre blive klogere.

Vi var inde til samtalen og Overlægen mente at Ole helt afgjort var klar til at blive visiteret til CNN.

Nu kunne vi bare vente på at der blev plads til Ole.

Join the Conversation

1 Comment

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: