Kære følger af min blog SIGURD. Det er nu lang tid siden jeg har skrevet noget i bloggen, det er nu ikke fordi jeg ikke lavet noget, det er fordi jeg har arbejdet på at lave et online forløb til jer der er pårørende til en kronisk syg kær. Jeg har også flyttet fra vores fælles lejlighed i Roskilde, det var på en måde en lettelse men samtidig med sorg i hjertet. Men jeg skal videre og nu vil jeg gøre noget for andre, hjælpe andre så de ikke havner i samme situation som jeg gjorte, at miste mig selv, hvor var “LINDA” i hele denne proces.

Lidt opdatering på hvor langt jeg er kommet.

Jeg har snart min hjemmeside færdig www.bumpa.dk , der kan du læse lidt om mig og hvad jeg går og laver. Og så er det nok du tænker – det var da et sjovt navn,- men det har en grund, mit barnebarn sagde tit “bumpa”, det var før alt det med Ole skete, men jeg havde det i tankerne allerede den gang, – skal jeg nogensinde lave en hjemmeside så skal den hedde “bumpa” selv hvor mærkeligt det end lyder. Så jeg var ikke i tvivl da jeg skulle lave en hjemmeside med formålet at hjælpe pårørende.

Min plan er klar, som det første kommer der til at ligge en gratis guidet meditation til dig, lavet til dig der er pårørende, fordi det er vigtigt at vi som pårørende får ro i vores tanker, at vi arbejder med os selv, så vi ikke ender med at være ”identitetsløse” hvilket er så nemt i de traumatiske situationer vi bliver ramt af når ens kære bliver alvorligt syg, også især at de fleste, ligesom jeg, følte at der var for lidt hjælp, for lidt pleje og omsorg for den der er kronisk syg.

Hvis jeg havde haft de redskaber som jeg har tilegnet mig og vil dele med dig, havde der været plads og forståelse for at vi, som pårørende, skal passe på vores ego, vores egen person.

Jeg er ved at sammensat et program som retter sig til dig, til dig der føler dig udbrændt, fanget i et system og en rolle som ikke gavner nogen, ej heller den du holder af og vil gøre alt for.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: